En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın anında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi muhtevain yangın kapısı son perese ciddi bir öneme sahiptir.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

İçeriden autarı harbi itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir yanının münhal olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen kuruluşda imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval kızılıyoruz.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Yapıda kâin insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin Yangın Merdiveni Kapısı en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama şeşna alınmasında önemli bir rol oynar.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden henüz ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olası bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Umumiyetle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve müsait fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda biricik yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması mecburi olarak ikrar edilmektedir.

kaynağı değmaslahattir]

Report this wiki page